Ma 2021. 3. 4, csütörtök, Kázmér napja van.
A rádió
Műsorok
Rádió hangjai
Képek és Videók
Archivum
Médiaajánlat
Kepek
Kepek
Kepek
Kepek

Jogi nyilatkozat

1.    A www.fm1radio.hu internetes oldal (továbbiakban: Honlap) tulajdonosa és üzemeltetője az FM1 Műsorszolgáltató Kft. (székhelye: 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 15-2., cégbejegyzési száma: a Miskolci Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában 05-09-019323 számon) továbbiakban: FM1 Rádió).

2.    Az FM1 Rádió által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy a felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen Jogi Közleményben foglaltakat. Felhasználó a Honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen Jogi Közleményben foglaltakat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

3.    Honlap arculata, valamint az azon megjelenő valamennyi tartalom, annak szerkesztése és elrendezés szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja az FM1 Rádió. Az FM1 Rádió fenntartja a jogot magának a Honlap bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

3.1.    A Honlapról tartalmat, információt átvenni kizárólag a www.fm1radio.hu weboldalra forrásként való hivatkozás, vagy az „FM1 Rádió” megnevezéshez kapcsolt hiperhivatkozás mellett lehet, de a felhasználó ebben az esetben sem jogosult módosítani az átvett (eredeti) információt.

3.2.    FM1 Rádió szellemi tulajdonhoz fűződő jogainak megsértése, a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után!

3.3.    A www.fmradio.hu domainnév, valamint az "FM1 Rádió" megnevezés, illetve az ábrás megjelölés saját szellemi termék, felhasználásuk - a hivatkozás kivételével - kizárólag az FM1 Rádió előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

4.   Az FM1 Rádió a Honlapon elhelyezett tartalom pontosságára, megbízhatóságára, teljességére felelősséget nem vállal, azonban minden tőle elvárhatót megtesz a tartalom épsége érdekében. A felhasználók a Honlapot kizárólag saját felelősségükre használják. Az FM1 Rádió nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.

4.1.   Az FM1 Rádió a Honlapról elérhető, harmadik személyek által felhelyezett tartalmakra és internetes oldalakra mutató linkeket helyezhet el, azonban a harmadik személyek által elhelyezett tartalmakért és internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, és nem felel ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért.

4.2.    A felhasználó tudomásul veszi, hogy az FM1 Rádió nem felelős a felhasználó számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez ill. hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

 

 

 

Hallgass Online