Ma 2021. 3. 4, csütörtök, Kázmér napja van.
A rádió
Műsorok
Rádió hangjai
Képek és Videók
Archivum
Médiaajánlat
Kepek
Kepek
Kepek
Kepek     
Lendvay Viktor
műsorvezető
   

 

Csillagjegy: bak.

Kedvenc könyv: Michel Houellebecq – Elemi részecskék.

Kedvenc étel: rántott hús – sült krumpli – uborkasaláta (The Hungarian Big Classic).

Kedvenc ital: Jack, Johnnie és Jim, gyömbér, almalé, narancslé.

Kedvenc színész/színésznő: James Gandolfini.

Hobby: sajnos a rádió.

Ez akart lenni gyerekkorában: Ron Jeremy.

Na ahoi mindenkinek! Lendvay Viktor vagyok, 1972. december 26-án rakott le egy végkimerülésig elkínzott gólya röpke 4,2 kg-mal. Mindez Miskolcon történt, de kicsiny életemet itt tengetem, Tiszaújvárosban. Egyébként tanárként keresem a napi betevőt, csak nem mindig találom.

A rádiózással még a 90-es évek végén kezdtem el foglalkozni, amikor is diákjaimmal elkezdtünk egy érdekes projectet. Ennek az volt a lényege és célja, hogy jussunk be minél több országos rádióba és televízióba, ott nézzünk szét, majd készítsünk interjúkat a nagy „hángérien” sztárokkal. Menet közben, 2004 októberében frekvenciára kerültem, mégpedig az FM 89.6-on lettem hallható. Ekkor indult el a Rádió Aktív c. magazinműsor fergeteges pályáján, amelyben sokan és sokszor megfordultak. Néha úgy érzem, hogy egyfajta vidéki Fókuszt üzemeltetek... De csak néha.

Hogy miről szól a Rádió Aktív? Leginkább mindenről: egy kicsit ifjúsági, egy kicsit közéleti. Szeretem a pokolian érdekes témákat, a kallódó tehetségeket és csiszolatlan gyémántokat a nagyközönségnek bemutatni. Amennyiben profinak érzed magad valamiben, akkor keress bátran! Tehát ne feledjétek: Rádió Aktív minden csütörtökön este, 18.00-tól 19.00-ig az FM 1 rádióban, a 107 MHz-en !!!

Teremtsenek kapcsolatot a lüktető élettel! Velem!     

 

Hallgass Online