Ma 2021. 3. 4, csütörtök, Kázmér napja van.
A rádió
Műsorok
Rádió hangjai
Képek és Videók
Archivum
Médiaajánlat
Kepek
Kepek
Kepek
Kepek

   
Mándity László
műsorvezető
 

Csilagjegy: Ikrek

Kedvenc film: Forrest Gump,Csillagpor, Avatar, Gyűrűk Ura, Mátrix, Farkasokkal Táncoló

Kedvenc étel: diós tészta

Kedvenc szinész: John Travolta, Mel Gibson, Morgan Freeman, Nicolas Cage, Sandra Bullock, Catherina Zeta Jones

Hobby: lovaglás, ezotéria

Kedvenc sport: Aikido, Íjászat,

Kedvenc ital: Tullamore Dew Whiskey, valamint minőségi teák minden mennyiségben! A három fő kedvenc: Genmaicsa, Lapsang souchong, Tie Guan Yin Wulong - A Kegyelem Vas Istennője

Kedvenc könyv: Tolkien - Gyűrűk Ura, Cormac McCarthy - Az út, Passuth László - Esőisten siratja Mexikót,Gárdonyi Géza - Az én kis falum, Richard Bach - Illúziók, Eidzsi Josikava - Muszasi, és reggelig sorolhatnám :-)

Ez akart lenni gyerekkorában: Erdész

Műsorai: Zenehajó, Country Járat

1970-ben léptem erre a bolygóra, a kezdeti időszakról sajnos keveset tudok mesélni, mivel nagyon homályosak az emlékeim. Az élet szeretetét az anyatejjel együtt szívtam magamba - így az évek alatt egyre magasabb lettem és talán egyre többet beszéltem, mígnem már csak a beszédet igyekeztem fejleszteni magamban.... Jónéhány klubot vezettem (Ifjúsági, Természetgyógyász, Íjász, stb.), miközben hivatásos lemezlovasként közel tíz évig az alföldön Galus név alatt táncoltattam a szebbnél szebb lányokat és persze azokat a srácokat, akik a bulikban többnyire Alain Delonok vagy éppen Chuck Norrisok voltak... A legszebb DJ emlékem mégis az volt, amikor a Dél-Alföld lemezlovasai számára rendezett versenyen a közép döntőig eljutottam, ugyanis a felkészüléshez két hónap után hazaengedtek a katonaságból - persze a Magyar Rádió emblémája a hivatalos papíron meghozta az eredményét... Első rádiós élményem a Dió Rádió hírolvasó-hírszerkesztő tanfolyama volt. Persze iskola rádióval próbálkoztam előtte - majd jött a Rádió 35, ahol hosszú évek óta hallható vagyok, később a Csorvás FM, és nagy örömömre az FM1 Rádió. Ezenkívül még látható és hallható vagyok különböző rendezvények, falunapok, fesztiválok műsorvezetőjeként.
   

 

Hallgass Online